Fråga oss gärna! 0485 - 106 66 eller info@hallwaydesign.se

Fri frakt över 1000 kr  -  Lagervaror skickas omgående

På Kaminer och Vedspisar tillkommer fraktkostnad

SOROUND SOFFBORD Ø 75 cm - Woud

4 729 kr
Bordsskiva
Höjd ben
Produktbeskrivning:
Soround soffbord med bordsskiva Ø: 75 cm och svartmålade runda metallben. Bordsbenen finns i tre höjder att välja mellan. Bordsskivan finns i svartmålad ask alternativt nano-laminat i färgerna beige eller svart.
Diameter: 75 cm
Benhöjd: 40,5 cm / 44,5 cm / 49 cm

Soround är ett enkelt, elegant och modernt sätt på ett kaffebord eller soffbord. Konstruktionen med den cirkulära bordsplattans mjukhet och de eleganta svarta bordsbenen bildar en ny tolkning av det klassiska soffbordet. Soround-serien finns i olika storlekar och höjder, vilket gör det möjligt att ställa två eller flera bord tillsammans, delvis överlappande. Kombinera olika material och skapa distinkta uttryck som matchar din stil. Borden är idealiska för inomhuslounge, vardagsrum, kaféer och restauranger.

Designad av NUR Design
En dansk designstudio grundad av Maja Bøgh Vindbjerg. Hennes bakgrund som arkitekt syns i de skulpturella och arkitektoniska linjerna i hennes design. Med ett minimalistiskt uttryck i åtanke syftar hon till att skapa tidlös och funktionell design som är rotad i den skandinaviska designtraditionen.


Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen