Fråga oss gärna! 0485 - 106 66 eller info@hallwaydesign.se

Fri frakt över 1000 kr  -  Lagervaror skickas omgående

På Kaminer och Vedspisar tillkommer fraktkostnad

STEDGE HYLLPLAN ADD-ON (påbyggnadshylla)

2 699 kr
Längd
Färg
Produktbeskrivning:
Påbyggnadshylla till hyllserien Stedge från WOUD. Finns i två längder och fyra färger. Varje hyllplan tål en belastning på max 10 kg.
Höjd 1200 mm
Djup 220 mm
Längd 800 mm
VIKT 4,00 kg

Stedge handlar om lätthet, purism och en tydlig struktur. Den subtila designen är en optisk illusion eftersom de solida hyllorna verkar hänga vid en tråd. Den tunna konstruktionen skapar en fascination för hur det är möjligt att hänga hyllorna på väggen, då endast de nödvändigaste detaljerna har använts för att skapa en stabil och funktionell hylla. Huvudidén bakom Stedge var att skapa en förvaringsplats för föremål på väggen för att få mer ledigt utrymme på golvyta. Med sitt lätta uttryck och sina subtila kanter kommer Stedge att vara en perfekt detalj för alla rum. Utöka hyllsystemet med fler hyllor och välj antingen en lång eller kort topptråd så att den passar perfekt på din vägg.

Designad av Leonard Aldenhoff
En ung och begåvad designer född i Tyskland. Hans bakgrund som utbildad industrimekaniker och industridesigner kombinerar kunskap, kreativitet och estetik. Inspirerad av teknisk och geometrisk precision visar hans arbete en design som kännetecknas av tydliga former och utvalda material.


Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen