Fråga oss gärna! 0485 - 106 66 eller info@hallwaydesign.se

Fri frakt över 1000 kr  -  Lagervaror skickas omgående

På Kaminer och Vedspisar tillkommer fraktkostnad

0

Kaminer/Vedspisar/Vattenmantlade Vedspisar

HallwayDesign erbjuder kaminer, vedspisar och kökspannor tillverkadeav italienska RIZZOLI som startade sin tillverkning 1912 i norra Italien.
Produkterna har en mycket hög kvalitet och förenar design med bland annat hög verkningsgrad, en egenskap som ger en lägre vedförbrukning.
I och med de skenande elpriserna har produkterna i denna kategori blivit populära och ibland är leveranstiderna långa.
Rizzoli erbjuder flera hundra varianter, både gällande design och funktion och alla kan beställas hos oss. Produkterna vi listar täcker de behov du kan tänkas ha, alltifrån trivseleldning till ett fullgott alternativ till gas- eller elspis och ugn. En produkt, STP kan förutom detta täcka hela husets behov av värme och tappvarmvatten och den kan dessutom komplettera men även styra annan befintlig uppvärmning, såsom värmepump i huset.
Just STP har all hydraulik såsom vattenpump och styrning inbyggd, enkel att ansluta. Komplettera med nödströmsaggregatet som vi säljer och då har du ett fungerande värmesystem även vid strömavbrott.

I HallwayDesigns webbutik listar vi och prioriterar produkter som finns för omedelbar leverans eller med några veckors leveranstid. Önskar du beställa en annan variant, kontakta oss så hjälper vi till. Vi hjälper även till med projektering av din installation samt säljer delar som behövs för din installation.
Vi listar tre produktkategorier: Traditionella kaminer, Vedpisar samt Kökspannor (Vattenmantlad Vedspis)

- Traditionella Kaminer är kaminer som kan vara i ett enkelt utförande till kaminer som är värmelagrande och/eller även har ugn.
- Vedpisar är spisar som kan vara fristående eller integreras i ett kök med typiska standardmått. Kokplattor och/eller ugn.
- Kökspannor eller Vattenmantlad Vedspis kan allt som vedspisen kan men innehåller också vattentank som kopplas till exempel en ackumulatortank för värmesystemet.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen